Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Христо Иванов, съпредседател на Демократична България гостува в предаването

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgХристо Иванов, съпредседател на Демократична България гостува в предаването
Коментари Харесай

Христо Иванов: Днес е тъжен момент, България е приравнена на бананова република

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България " гостува в предаването " Лице в лице " по БТВ във връзка ограниченията на Съединени американски щати против копурцията у нас:

" За мен това е печален миг, това е от тези моменти, когато човек си споделя: " Колко щеше да е добре България да не се е довела до положение на бананова република, на трябва извън да й се показва нещо за неин арбитър. Аз упорствам за промени, да върнем доверието в правораздаването.

Специализираният съд и прокуратура бяха основани от ГЕРБ и при първото държавно управление и в този момент. Те са интелектуалната рожба на Сотир Цацаров като онази витрина, с която да убеждаваме своите пъртньори, че може да се има доверие на нашитие сили за битка с корупцията и в този момент първото име, което се афишира е обвързвано с тези органи.Това е доста комплициран политически проблем за България. Това приказва за неуспех на България в правосъдната система да сътвори островчета на благоденствието. Важно е Висшия правосъден съвет по какъв начин ще реагира.  

Висшият правосъден съвет би трябвало да обясни има ли данни за корупция при този държавен чиновник. В тези органи е вярата, откакто всички други органи не си свършат работата.

Тук става въпрос за политически сигнал, за напън поради турски поток от страна на американските сътрудници. 

Защо би трябвало американците да ни споделят каквото и да било?! За това ни трябват съществени промени.

Гешев го приканвам да се спре. Но пък добре прави за Цветан Василев. Това в действителност е работа на държавното управление. Прокуратурата влезе в политическа роля. Нека Радев докара това до край ", разяснява гостът в студиото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР